AKTUÁLNÍ PROVOZNÍ DOBA ODBĚROVÉHO MÍSTA

NA TEST PRŮKAZU SARS-CoV-2 (Covid-19) antigenním testem

Testy probíhají na řádně vyznačeném Odběrovém místě, které se nachází při vstupu hlavní branou do areálu nemocnice, naproti vrátnice. Provozní doba se řídí kalendářním rozpisem zadaným v objednávkovém portále „RESERVATIC“, počty odběrů jsou omezené kapacitou odběrového místa.

Před vjezdem do areálu nemocnice je na veřejném parkovišti vyčleněno několik bezplatných parkovacích míst pro zájemce o testování. Osoby s handicapem, přijíždějící k odběrům vlastním vozem, budou navigovány strážní službou nemocnice až  do místa odběrového stanu.

Pro samoplátce (pendlery, firmy, sportovce, turisty) je přesně vyhrazena doba odběrů. Vždy je nutné se předem telefonicky objednat v pracovní dny 8:00-12:00 hod na čísle: 703 450 217

Odběr je hrazen SO,NE SV přímo na odběrovém místě pouze bezhotovostně (platební kartou).

V pracovní dny je odběr hrazen v pokladně /z druhé strany odběrového místa u modrého stanu/ - pouze platební kartou.

Potvrzení o výsledku testování pro vás bude připraveno k vyzvednutí na odběrovém místě následující den.

Zájemci o ANTIGENNÍ TEST se musí zaregistrovat prostřednictvím portálu RESERVATIC ANTIGEN Odkaz na tento portál naleznete na hlavní stránce nemocnice www.szzkrnov.cz. Program vám vygeneruje volný termín. Poté si vyberete datum i čas testu a na zvolený termín se dostavíte do nemocnice – Odběrového místa. Výsledek testu je znám do 15 minut od jeho provedení a bude vám sdělen na místě. Dle požadavku vám bude vystaven certifikát s výsledkem testu.

Provedení Antigenního testu je bezplatné. Opakování testu je možné nedříve po uplynutí 3 dnů.

Člověk,který měl v posledních 90 dnech pozitivní PCR  test na covid, nemá nárok na antigenní test zdarma,respektive hrazený ze zdravotního pojištění. Pokud antigenní test chce nebo potřebuje, musí za něj zaplatit 350 Kč.

• Před testováním je nutné objednání v systému  REZERVATIC  - ZDE.
  • Bez objednání v systému nebude test proveden!
  • K odběru se dostavte s kartičkou pojištěnce a občanským průkazem.

PROVOZNÍ DOBA ODBĚROVÉHO MÍSTA:

V pracovní dny: Samoplátci      7:00 – 8:00 hod.

PCR  odběry     8:00 – 11:30 hod.

AG testy         12:00 – 16:00 hod.

V  So, Ne, Sv:     Samoplátci       7:00 – 8:00 hod.

PCR  odběry     8:00 – 11:00 hod.

AG testy         11:30 – 14:00 hod.

Prosím, respektujte Vámi zvolený den a čas odběru, abyste předešli zbytečnému čekání.

Do odběrového místa vstupujte s respirátorem nebo rouškou.

Při vstupu do odběrového místa je umístěn bezdotykový dávkovač dezinfekce, máte možnost provést hygienickou desinfekci rukou.

K odběrům postupujte vyznačeným směrem šipkami a dodržujte vyznačené povinné rozestupy, tak aby provoz odběrů byl plynulý, jednosměrný a hygienicky bezpečný.

POKRAČOVAT ZDE